By | December 26, 2020

Много е забавно когато в коментари във фейса и под новинарски статии за поредната ненужна ИНСПЕКЦИЯ на Борисов се появи някой гербер и почне да дрънка работи от сорта на “Борисов работи, за разлика от Радев/КУрнелия”

И никога няма една елементарна аргументация в защита на Борисов и нещо в подкрепа на обвиненията срещу Радев.

Примерно да се обясни в коя друга европейска държава, тамошния премиер всеки ден върти стотици километри на кормилото на джипката с ескорт от още няколко автомобила с охрана, министри и репортери (обаче всичко се предава само по фейсбука му), за да ИНСПЕКТИРА десетки различни обекти от всякакво естество – буквално за 24 часа Борисов провери депо за отпадъци, съхраняване на ваксини и строеж на нови казарми (напълно възможно е да съм пропуснал нещо)?

Нали за тая цел си има агенции, министерства и т.н. занимаващи се с ремонти, строежи, инспекции, проверки и т.н.?

Съответно – в коя друга ПАРЛАМЕНТАРНА република, тамошния президент пък обикаля да инспектира като премиера Борисов в България?

Това по обвинението, че чрез обиколките Борисов работи, а Радев – не.Как може да обвиниш някой, че не работи, след като това, коеото си мислиш, че би трябвало да работи, изобщо не му влиза в правата и задълженията и абсолютно никой не очаква да го прави нито у нас, нито в която и да е друга държава.

Да, в Европа и САЩ премиери и президенти ПОНЯКОГА отиват на някаква проверка. Но го правят с цел да отидат лично, за да се види, че най-малкото знаят за съответното нещо и да му се даде някаква гласност.

Кога Меркел ще отиде в един и същи ден да проверява десетки неща от депа за отпадъци, през хлебопекарни, през строеж на казарми до медицински обекти ? И в същото време да обвинява опозицията и всички предходни (след като от десетилетие е на власт), че нищо не са правили???

Само у нас премиера Борисов всеки ден харчи хиляди левове народна пара за безнин за целия му кортеж джипове, за да си прави целогодишни ПРедизборни обиколки.

И никой гербер никога не обяснява какво разбира борисов от това което инспектира, има ли образование, ценз, опит и т.н., та ИНСПЕКТИРАНОТО от него наистина да се води ИНСПЕКТИРАНО ? Защото инспекция НЕ Е да се обикаля с ръце в джобовете и пускане на дебилни лафчета и въпроси.

И защо тогава като се счупи нещо, не се търси отговорност от Борисов, дето го е инспектирал преди това и е дал съгласието си, че всичко е наред?В резултат – всички коментари на герберите се изчерпват само с възхвала за Борисов (напълно еднотипни пожелания в различни коментари – явно не са много тия дето пишат), и с обиди срещу нехаресващите Борисов.

Толкоз. без нито един аргумент в подкрепа на възхвалите и обидите. Щото дори герберите не знаят какво да кажат срещу аргументираните обвинения срещу Борисов.

Затова само по бойковски теглят една майна и … толкоз.

………………………………………………….

Последвайте ни в Facebook