By | April 26, 2020

Пр-ите на Бойко Борисов, ПРЕМИЕР, пуснаха поредния си пропаганден клип.

По тъмно, Бойко и неговия съпартиец на предната седалка, облечени ЦИВИЛНО (все пак се приема, че по официална работа – инспекция на магистрала Хемус, уж, трябва да се ходи с костюм), ЛЕТЯТ по магистралата със СЛУЖЕБНИЯ джип и ескорта от джипове на НСО и Бойко се кефи на македонския хит „Корона Чао“.
В огромния джип са трима човека – Бойко – шофьор, някъв до него и отзад някой който снима за поколенията и предава ПРЯКО във фейсбук.

В багажника отзад се вижда щайга с ягоди.
Повтарям.
В служебния джип, управляван (незнайно защо) от премиера Бойко Борисов, се разнасят щайги с ягоди.


Можем само да предполагаме какво друго се разнася когато камерите (и телефоните предаващи във фейсбук профила на Борисов) не снимат.

Просто има нещо СЮРЕАЛИСТИЧНО лидера на държавата да лети по тъмно по магисралата, облечен неглиже, да слуша няква айде не е чалга, ама сигурно и такова надува когато не предават пряко, отзад има щайга с ягоди и отпред, отзад и отстрани летят другите джипове с пуснати буркани.

Обърнете внимание, че по време на цялото видео, не се виждат други автомобили на магистралата (видеото е публикувано вероятно около 22-23 часа вчера)

Защо премиерът сам си кара джипката? Защо няма служебен шофьор? Дори като пътник? (освен ако тоя до него не е служител на НСО, ама със сигурност не е оня дребния дето е все до него на обиколките му)
Защо не се води в Лада Нива, както обеща преди един мандат, че ще го направи, ако спечели изборите (спечели ги)?
Защо се плащат едни огромни суми за разходките в извънработно време на Бойко Борисов ?
Защо няма ежедневни брифинги да казват колко пари са изхарчени за разходките му? Ама ей така, да се разцепи – толкова за бензин, толкова за охрана, толкова за антуража, толкова за ядене и т.н. ? Нали много ги бива да правят брифинги и да четат по 10 минути суха стататистика?


Защо мисирките не смеят да го попитат тия неща?

Даже не е сюреалистично, това е перверзия.
Това е пародия на управление на държава.

Не те ли е срам, българино?

Само с общи усилия, дух и дисциплина ще се преборим с коронавируса. Благодаря на всички български граждани, които спазват правилата. Само така ще се върнем към нормалния си живот. Благодаря и на Дац & Александар / Dragan Spasov Dac & Aleksandar Mitevski. Северна Македония може да разчита на нашата подкрепа!

Публикувахте от Бойко Борисов в Събота, 25 април 2020 г.


………………………………………………….
Последвайте ни в Facebook