By | April 6, 2020

Живем в държава, управлявана от необразован и нагъл милиционер.
Някъв, който поради някакво стечение на обстоятелствата е израснал в системата на МВР, докопал се е до кметския стол в София, а после и до премиерския. Човек, който коли и беси и разбира от всичко.
Един наглец, който никога ама НИКОГА откакто е станал главсек на МВР преди почти 20 години до днес, трети мандат премиер, нито веднъж не е влизал в сериозен дебат с опонент. Дебат под формата на разговор пред камерите.
Всичките му “интервюта” всъщност са монолози с удобни водещи, които не смеят да му зададат един сериозен въпрос.
Човек който сам си кара служебната джипка (а беше обещал, че ще купи Лада Нива ако спечели нов мандат … това май беше преди втория мандат, а може и преди сегашния). Човек, на който ПР-ите му нон-стоп пускат публикации и лайф стриймове във фейсбук страницата му (много е забавно като видиш как човек без образование и дар слово, неспособен да сглоби едно елементарно изречение на чист български, иначе пуска граматически и смислови верни публикации от по една страница и отдолу стадото му се кланя в коментарите)
Човек, който няма никаква опозиция в “демократичната” партия ГЕРБ. Никой никога няма мнение различно от неговото. Всички са съгласни с него. Дори когато той каже едно, а на другия ден обратното. В тия случай придворните се червят пред камерите, ама пусто му печалбарство – играят. Иначе увисват.
Човек свикнал да говори пред камери неща от сорта на “тоя ли ни е бил премиер? Дее*а нещастното копе*е дее*а: и други подобни.
Човек свикнал всички да го слушат и изпълняват.
Човек, който при най-малката критика избухва и почва да ръси безсмислени слабоумия (понеже както споменахме по-горе, той не може да сглоби едно елементарно изречение).
Те го питат едно (а дори и да не го питат) и оня почва да дрънка съвсем друго. И мисирките заслужено мълчат.

Оня ден разбрахме именно от Борисов, че бащата на президента Радев е починал. И не по друг повод, а понеже Бойко за пореден път нападаше президента заради негово изказване.
Защото нямаше новина в медиите преди това.
Просто Банкянския толкова е озлобен когато някой със съвсем спокоен тон прави него и цялата му пасмина на пух и прах (естествено, по Конституция, Радев друго и не може да направи към този момент освен да говори).
Представяте ли си, да не дава Господ, да се случи смърт в семейството на Борисов, той да не го разгласява в близките часове и дни, и веднага след това да разберем от някой критикуващ Борисов и с широка медийна трибуна, че близък на премиера е починал?
Представяте ли си как ще изригнат подкрепящите ГЕРБ и какво ще се случи със социалните профили (че и с реалния социален живот) на тоя дето се е разприказвал по подобен начин?
Че той няма да види бял ден.
Обаче Бойко, пасмината му и върлите му защитници в интернет, виждат във всяка критика повод да почнат да ръсят злобни коментари.
Те просто не са свикнали някой да не е съгласен в Банкянския и да не го почита и признава за едноличен властелин.
Защото изобщо не съществува вариант някой да го критикува – по подразбиране ТОЙ е винаги прав. Всеки който говори напреки на него греши.
Няма вариант Бойко да е сгрешил и някой да го поправя – ТОЙ ВИНАГИ Е ПРАВ.
Човек, който винаги е Доброто Ченге на Белия кон.
Най-пресен пример – оня ден пекинската патка от Виетнам, оная дето за една счупена ключица летя по въздуха до другия край на България, понеже в най-близката болница явно са неспособни да оправят една кост (може би защото нейното правителство направи така, че повечето болници да нямат лекари), с плам в очите защитаваше увеличаването на депутатските заплати. Ма как така няма да се вдигат? Ето, даже сега като вдигнем заплатите и ще даваме повече за дарения. Популистко е да не ги вдигнем!

Естествено в последващите часове интернет пространството закипя от негативни коментари за нея, майка и, и цялото правителство.
И на другия ден Бойко се изцепи – замразяваме депутатските заплати! Аз мсиля за народа! Това е правилното решение, пък вие ме наричайте популист!
И Караянчева веднага излезе с извинение за предните си думи и как да, правилно е да не се вдигат.
И съответно пак Борисов е човек от народа, мислещ за народа и т.н. и т.н.
Наистина ли има човек който вярва, че Караянчева се е осмелила да говори за заплатите, без предварително това да е уточнено с Борисов?
Защото това не става за първи път. Нито за втори. Нито дори за СТОТЕН път.
Винаги е едно и също – някой негов подчинен излиза с някакъв коментар. Поема негативните реакции на обществото.
След това Борисов излиза и изказва мнението на народа и става по-чист и невинен от бебешко дупе.

И стадото вярва …То и да не вярва все тая.
А на Бойко и шайката му всъщност изобщо не им дреме дали им вярват. За тях е важно, че никой не скача и не им пречи. Пък нега си говорят хората.
Ей ся и едни 10 милиарда ще вземем. Нови.
Не, че не дадохме 2+ милиарда за самолети, дето няма да ги видим следващите няколко години …

All Hail King Boyko!

п.п. Много е забавно когато герберите викат, че Фандъкова е най-добрия кмет на София – и като им припомниш, че тя всъщност наследява Бойко и темата се сменя … Защото няма как мозъците им изобщо да започнат да мислят “ама как Фандъкова да е най-добрата, след като БОЙКО Е БОГ и никой не е по-добър от него!?”

………………………………………………….

Последвайте ни в Facebook