By | April 6, 2020

За пореден път герберските тролове изреваха, че някой се осмелява да им критикува Банкянския Вожд.

Трябваха им цели три дена за да докладват следната публикация.

И тази вечер като гледам сервизното съобщение започващо с “Вашият пост не спазва Стандартите на Общността и си викам, край, айде пак 30 дена бан (не е като да не се е случвало и с личния профил и с този на самата страница )
Добре, че е само изтриване на публикацията.

Естествено, както ВИНАГИ, не е упоменато КОЕ ТОЧНО е “обиждане”

– Банкянската Тиква?
– Каракачанската Свиня?
– Миндила?
– Горанов простото?
– Пекинската гъска?

Следва копие на цензураната от фейса публикация
(спомнете си, че премиерът Бойко Борисов го има на запис, вече в качеството му на премиер, да споменава “Тоя ли ни е бил премиер? Не го е срам? Дее*а нещастното копе*е дее*а” по адрес на предшественика си Сергей Станишев)“Важното е, че Банкянският Инспектор Всичколог плати няколко милиарда за самолети, които днес САЩ обяви, че ще достави “до 2027 година”
Айде сега Банкянската Тиква, Каракачанската Свиня, Миндила, Горанов Простото, Пекинската Гъска и останалите да излязат пред хората и да обявят колко ни обичат американците, как сме им най-важните приятели и съюзници и как им дадохме 2+ милиарда лева за нещо, дето ЕВЕНТУАЛНО ще дойде след 7 години.
На фона на все повече уволняваните хора, на фона на идващите сметки, на фона на цялата простотия и фарс … пардон, държава.
Иначе ще теглим 10 милиарда лева НОВИ ЗАЕМИ, ма то било най-нормалното в момент на криза, ма не знам си кво.
А в момента Бюрата по труда се пръскат от хора оставащи без работа.
Вожда се тупа в гърдите как си заслужил заплатата и се направи на доброто ченге и каза на МС да замразява заплатите (след като вчера изобщо без негово знание председателката на НС с плам в очите защитаваше вдиганите на заплатите им)

(да, да в публикацията е МС, а то е Народно Събрание, не Министерски съвет, ама предполагам всеки е разбрал за изцеката на Пекинската)

Ето и скрийншот от сервизното съобщение, след изтриването на публикацията.

………………………………………………….

Последвайте ни в Facebook