By | December 30, 2019

Има вода в пещерите за Перник, обяви в Стара Загора премиерът Бойко Борисов. По думите му от 1952-3 г. не са сменяни водопроводните тръби. Предстои полагането на 80 км. тръби. Премиерът благодари на старозагорското “В и К” дружество, чиито специалисти сега помагат в Перник.

Той подчерта, че всички виновни ще понесат отговорност. Бойко Борисов припомни, че има кметове, които са отказали да участват в европейските проекти за подмяна на водните цикли.


Кметът на Стара Загора Живко Тодоров изрази благодарност, че правителството е осигурило 1 млн.лева, с които са подменени водопроводните тръби от местността “Бешбунар” и сега гравитачно градът получава безплатно вода.


До 2021 г. трябва да бъде открита нова многофункционална спортна зала, която ще бъде построена в Новия парк на Стара Загора.
През новата година предстои изграждането на най-големия тунел в България. За строителството ще се конкурират български и австрийска фирма.


Преди Новата 2020 година Бойко Борисов благодари на българите, които работят, за да осигурят стабилност за държавата, благодари и на колегите си в правителството. Той изрази неудовлетворение от “умишлено налаган скептицизъм”. Мотото за следващата година на премиера ще бъде: Работа и стабилност.

източник

………………………………………………….

Последвайте ни в Facebook